UnitedConsumers is een consumentencollectief en helpt jou met het besparen op diverse vaste lasten zoals autoverzekering, energie, zorgverzekering, brandstof, en telecom. Inmiddels helpt UnitedConsumers ruim 500.000 consumenten met besparen op vaste lasten. Doordat UnitedConsumers groot inkoopt kunnen zij hoge kortingen bedingen. Dit kan voor jou honderden euro’s per jaar besparen. Naast de kortingen staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

UnitedConsumers kan jou ongeveer 10% goedkoper energie leveren als de concurrentie.

Energie
UnitedConsumers is een zelfstandige energieleverancier en de consument ontvangt altijd 10% korting op de gemiddelde energieprijs en een welkomstbonus.

Tip: De eindjaarsbonus staat op 180 euro.

 

Autoverzekering
Bij UnitedConsumers vergelijk je meer dan 100 verschillende autoverzekeringen. Wanneer je bij  UnitedConsumers en autoverzekering afsluit, ontvang je gemiddeld 10% korting.

 

Zorgverzekering 2020/2021
Door de wettelijk verplichte verlaging van de collectiviteitskorting, biedt UnitedConsumers een zorgverzekering van VGZ aan met 5% korting op de basisverzekering!

 

Tankkaart
Met de UnitedConsumers tankkaart tank je met korting bij ruim 600 tankstations in Nederland. UnitedConsumers maakt gebruik van 2 kortingsgaranties waardoor de consument altijd goedkoper uit is.

 

Telecom
UnitedConsumers werkt samen met de bekende providers KPN, Vodafone, Ben, T-Mobile en Tele2. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, je krijgt altijd korting op een abonnement bij een van deze providers.

Wanneer je gebruik maakt van alle diensten van UnitedConsumers bespaar je zeker 10% op de reguliere prijzen, plus bespaar je op brandstof. Op jaarbasis is dat toch een redelijk hoog bedrag. UnitedConsumers bestaat al lang en is een betrouwbare dienst waarmee gegarandeerd geld bespaard op kan worden.