Met behulp van websites en apps kan je supersnel zien bij wie en waar de beste aanbiedingen te halen zijn. Zo bespaar je op boodschappen, brandstof, kleding en nog veel meer. In ons overzicht hieronder kun je de leukste en scherpste aanbiedingen vinden.

website of appBeschrijving
ReclamefolderVia het Reclamefolder platform kun je gemakkelijk je favoriete folders of specifieke product aanbiedingen zoeken. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken, die handig ingedeeld zijn in verschillende branches. Zo heb je via deze handige app altijd de beste aanbiedingen op zak.
EuroClixMet EuroClix profiteer je van kortingen en spaar je Clix als je een aankoop doet. Je kunt dit al laten uitbetalen vanaf 1.000 Clix (€10,-). Veel grote online winkels zijn aangesloten bij Euroclix. Doe je aankoop via deze website en krijg geld terug!
6dealsDagelijks 6 unieke deals, dát is de essentie van 6deals.
Het online platform waar op een overzichtelijke en inspirerende manier de beste lifestyle deals op het internet te vinden zijn!
iBOODiBOOD staat voor Internet's Best Online Offer Daily. Dagelijks werken de internationale inkopers van iBOOD in heel Europa met de beste A-merken samen om de allergoedkoopste Home & Living aanbieding te brengen. De Home & Living aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. iBOOD Home & Living levert luxe woon artikelen van gerenommeerde merken met een korting die kan oplopen tot wel 90% van adviesprijs.
AlternateAlternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Alles voor je computer vind je bij Alternate!