Ben je op zoek naar een nieuwe mobiel? Hier vind je de nieuwste mobiele telefoons en smartphones. Wij hebben mobiele toestellen van alle grote merken, de beste providers en webshops. Naast een abonnement met een mobiele telefoon hebben we ook de beste sim only abonnementen voor jou op een rij. Hier betaal je alleen voor de sim kaart.  Blijf niet zoeken en stel jouw mobiel betaalbaar samen met onze duidelijke vergelijktool.

Mobiele telefoon met abonnement

Wil je de nieuwste mobiele telefoon of smartphone, maar niet in een keer een heel hoog bedrag hier voor neertellen? Dan kun je kijken voor een smartphone met een abonnement. Bij een mobiel abonnement betaal je een vast bedrag per maand. Het contract wat je afsluit is vaak 1 tot 2 jaar. Neem je een contract van 2 jaar, dan zijn de maandelijkse kosten vaak lager omdat je deze meer spreid over een langere periode. De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van de waarde van de telefoon en de bundel die je er bij afsluit. (internet, bellen en sms)

BKR registratie mobiele telefoon

Als je een mobiel abonnement afsluit met een toestel met een waarde meer dan €250,-dan wordt dit gezien als een lening. Het abonnement wordt dan geregistreerd bij het BKR. Mocht je een lening nodig hebben voor bijvoorbeeld een hypotheek, dan kan een telefoonabonnement invloed hebben op het bedrag wat je wilt lenen. Je kunt om dit te voorkomen een goedkoper telefoon abonnement afsluiten met een goedkopere telefoon of kiezen voor een sim only en dan het toestel los kopen.